Felső korhatár nélkül

Gasztronómiai társasutazás

Az utazás kellékei:

  • snidling virág a színéért, ízéért
  • szezám és lenmagos házi kenyér a jó alapért
  • házi lángolt kolbász a testességéért.
  • mustár a pikantériáért

A kenyér szeletekre helyezzük a kolbász karikákat és betoljuk a minigrillbe. Folyamatosan figyelve pirítjuk a kolbász, melyből kiolvad a paprikás szaftos zsír és átjárja a piruló kenyér szeletet. Természetesen a kolbászkákat forgatjuk, közben látjuk a kiolvadó zsírt. Készre pirítás után a kolbászkák tetejét mustárral megkenjük és ráültetjük a hagyma kucsmákat.

Tálaljuk a szendvicset és kezdődhet a gasztronómiai kaland túra az ízek világában. Jó étvágyat és egy korsó sört hozzá.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!