Felső korhatár nélkül

[Sikertörténet] Tanárnőből kineziológus

Folytatjuk azoknak a sikeres embereknek a bemutatását, akik 50 éves koruk után fordítottak a karrierjükön és vállalkozást indítottak. Bótáné Kádas Ella évtizedekig tanárként dolgozott, majd kitanulta a kineizológiát, és ma már másoknak segít abban, hogy jobb életük legyen. Olvassátok szeretettel.

Mikor és miért kezdtél el vállalkozni?

25 évig középiskolában tanítottam, de 2006-ban, fiunk elvesztése után 2 évvel pedagógus diplomáim mellé szerettem volna egy olyan képesítést szerezni, amellyel nemcsak a családomon és magamon tudok segíteni, hanem másokon is. Egy barátnőm javaslatára esett a választásom a kineziológiára. 2009-ben, miután osztályom leérettségizett, lettem egyéni vállalkozó, azóta dolgozom természetgyógyász-kineziológusként Egerben.

Mivel foglalkozik a vállalkozásod, kiknek segít?

Kineziológiával, Prepare/Enrich párkapcsolati tanácsadással, stresszoldó és önbizalom-erősítő élő/online tréningek lebonyolításával, Értékes vagy! kártyacsomagok összeállításával és értékesítésével, a Tulipán Női Kör vezetésével foglalkozom. Azoknak segítek,  akik testi-lelki panaszaik mögötti okokat szeretnénk feltárni, oldani, készek a változásra, hogy sokkal jobban érezzék magukat életük minden területén. Szinte minden korcsoport megfordult már nálam, hiszen egyre többen ismerik fel, hogy egy kis segítséggel ők maguk is sokat tehetnek életminőségük javításáért. www.kineziologuseger.hu www.ertekesvagy.hu

Milyen eredményeket értél el?

Egyre többen fordulnak hozzám kineziológiai kezelésre, ajánlanak másoknak, családon belül is, hiszen szemmel látható eredményeket tudunk közös erővel elérni, bizonyos felismerésekkel, stresszoldással, kineziológiai és egyéb módszerekkel. Online önbecsülési tréningemet is kedvelik, az idén indítottam el 5. alkalommal: www.ertekesvagy.hu/online-onbecsulesi-trening Fontosnak tartom ismereteim átadását online és élő csoportos formában is különböző tréningek és klubfoglalkozások formájában. Népszerű a 7 különböző kártyacsomagból álló Értékes vagy! önbizalom-erősítő  kártyacsaládom is: www.ertekesvagy.hu/ertekes-vagy-kartyak-2.  Nagy örömet jelentett a számomra, hogy 2015-ben az Év anyavállalata versenyén a zsűri a 45+ kategóriában nekem ítélte az első helyet.

Volt-e bármi nehézséged, akár adminisztratív, akár technikai, akár a körülötted lévők hozzáállása miatt?

Szerencsére  családom maximális támogatását élvezem minden szempontból. 15 éve a férjem is vállalkozó, ő örült a legjobban, hogy a szabadabb vállalkozói életforma miatt őt is jobban tudom segíteni. Nehézséget a szerényebb marketing és informatikai ismereteim jelentették, de nagyon szeretek új területeket is megismerni, ezért is tanulok folyamatosan  Vida Ágnes magas színvonalú anyagaiból.

Mit szeretsz benne? Mik a sikereid?

A legnagyobb örömmel az tölt el, hogy megszerzett tudásom, ismereteim segítségével úgy tudok másoknak segíteni, hogy azt érzik, az eredményeket ők maguk érték el, én csak kimozdítottam őket a holtpontról, lelkesedésemmel inspiráltam, motiváltam őket. Nagyon szeretek tanítani is, ez ösztönzött arra, hogy 5 különböző stresszoldó és önbizalom-erősítő, női léleksimogató tréninget is megírjak és meghirdessek. Kineziológusként azt is sikernek tekintem, amikor másoknak ajánlanak, vagy amikor pár évvel később visszajönnek hozzám, hogy ismét megkapják tőlem és a módszertől, azt a segítséget, amire éppen szükségük van.

Te is ismersz ilyen sikertörténetet, oszd meg itt.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!