Felső korhatár nélkül

Pingpongozás egy főúri kastélyban

Ez a fajta szerelem még általánosban kezdődött. A tornatanárunk szeretett pingpongozni így hamar megkedveltük ezt a sportot. A lehetőség folytatódott a további tanulmányaim során, sőt még néhány munkahelyen is volt alkalom erre a nagyszerű sportra.

Fotó forrása. Ping Pong című brit film

 

De elszálltak az évek, jöttek a gyerekek, a munka-háztartás és egyéb számtalan azonnal megoldandó feladat és ez a szerelem igencsak háttérbe szorult.

És eljöttek a nyugdíjas évek amikor is már igen nehezen találni a koromnak megfelelő helyet a pingpongozásra. Egyesületbe nem mehetek, mert ott nem rám várnak, nem találtam sem művelődési házat, sem más lehetőséget szeretett sportom gyakorlására.

De ekkor talált rám a szerencse, mert megismertem a MAKKA Szabadidősport Egyesületet, ahol pontosan a mi korosztályunkról szól minden. Az aktív sportok között szerepel a pingpongozás is. Erre egy csodálatosan szép főúri helyen, a Vigyázó Kastélyban van lehetőségünk.

A férjemmel minden héten ellátogatunk ide és ebben a gyönyörű  kastélyban a kristálycsillár szikrázó fénye alatt 1-2 órát sportolunk. Szerencsére Ő is szereti a mozgást, így mindketten jól járunk. Lehet, hogy a labdaszedés egy kicsit több időt vesz el a játéktól, de nem ez a lényeg. Kellemesen elfáradva tesszük helyére az ütőket és izgatottan várjuk a következő alkalmat.

A fotókat a kastélyban a szerzők készítették, az első kép pedig a Ping Pong című 2013-as brit filmből való.

Ti mit sportoltok? Mondd el itt kommentben, vagy a Facebook oldalunkon.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!